Международен фестивал - конкурс „Славянски венец” квалификационен кръг Одеса, 19-20.10 2019

Скъпи приятели!

Ежегодните международни фестивали и конкурси са познания към нови творчески пътища, международен обмен на знания и опит, укрепване на приятелски връзки на деца и младежи.

 

  Международен фестивал-конкурс „СЛАВЯНСКИ ВЕНЕЦ” 

СЛАВЯНСКИЙ ВЕНЕЦ

На Международен фестивал-конкурс се канят детски и младежки колективи и солисти от славянските страни, ОНД и Европа. Показване на високо майсторство и запознаване с творчеството на другите деца, обмен на творчески опит и намиране на много нови приятели – това са основните цени на организаторите на фестивала-конкурс. На фестивала се канят и деца с ограничени възможности с цел да се стимулира развитието на художественото им творчество и също и като средство за рехабилитация и социална адаптация. Гостоприемната българска земя кани всички на празника на изкуствата.

Децата и младежите не само активно участват в самия фестивал, но и почиват на прекрасното Черноморско крайбрежие на България.

А за тези, които просто идват, за да подкрепят своите деца, фестивалът „Славянски венец” оставя ярък, цветен празник от неповторимото лято!

От Организационен комитет

 

Международен фестивал - конкурс “СЛАВЯНСКИ ВЕНЕЦ”

квалификационен кръг


Организатор и учредител на фестивала

Туристическа компания «Турал», «T hotels» (България)

«Wonder Fest Georgia» (Грузия)

Срокове и място на провеждане на фестивала-конкурс

Одеса (Украина)

от 19 до 22 октомври 2019

 

ОСНОВНИ ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ НА ФЕСТИВАЛА

Главната цел на Фестивал-конкурса е да създава за децата и младежите възможности за творческо общуване, да открива нови таланти, да дава възможност за запознаване с образци на националните славянски култури и изкуства.

  • Развитие на славянската култура и засилване на международните сътрудничества.
  • Запознаване с най-добрите творчески колективи, установяване на творчески контакти между колективите, обмен на опит между страните - участници във фестивала.
  • Създаване на условия за поддържане и развитие на детското и младежкото творчество.
  • Привличане за сътрудничество на детските и младежки колективи на водещи специалисти на културата и видни деятели на изкуството.
  • Повишение на професионалните умения и квалификации на ръководители и педагози, творчески колективи и изпълнители.

 

Сваляне на материали за фестивала (файл *.doc)

Описане на фестивала

Заявка за участие във фестивала

Контакти

По всички въпроси, обърнете се към 

viber/tel +380 97 253 15 20 - Наталия

+359 893353136 - Светлана

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

members (блг)

Светлана Асенова

Мениджър
продажби

Татяна Димитрова

Мениджър по заетостта

Николай Димитров

Мениджър
хотели

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok