Ривиера

Ривьера Времето в Ривьера

Ривиера … е прекрасна и в България! 
Комплексът от пет хотела е разположен на брега на неголям залив и се намира на 17 км северно от град Варна (от варненското летище до курорта се стига за около 25 минути) и съвсем близо до Златни пясъци, което е много удобно, ако ви се прииска не тишина и покой, а купон и развлечения.
Хотелите са от 3 до 5 звезди, но всичките са от много висока класа: първа линия, големи стаи, изглед към морето, качествена италианска мебел, отличен сервиз, прекрасна кухня.  
Ривиера предлага отлични условия за провеждане на делови срещи, конференции и други подобни мероприятия — политически преговори на най-високо равнище обикновено се провеждат точно тук. Но за да посетите Ривиера не ви е необходим такъв повод, можете да отседнете в курорта и просто така, по-семейному. На ваше разположение са съвременните SPA-центрове, басейни, теннис кортове, има детски площадки, организират се игри, съревнования, има прекрасна анимация за децата.
Самото име на курорта напомня за крайбрежието на прекрасна Франция или сладостна Италия и наистина предлага на благородните туристи качествен и изискан отдих на европейско ниво.


 


 

 

members (блг)

Светлана Асенова

Мениджър
продажби

Татяна Димитрова

Мениджър по заетостта

Николай Димитров

Мениджър
хотели

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok