Дюни

Дюни Времето в Дюни

Курортно селище Дюни е разположено на 36 км южно от Бургас и само на 9 км от чудесното градче Созопол (трансфера от бургасското летище до курорта отнема около 1 час). Дюни се намира на територията на природен резерват, в северната част (затова пък на южния склон!) на Странджа планина. 
Плажът тук е широк (около 100 м.) с многобройни пясъчни дюни. Близостта на планината и морето съставят основното очарование на този курорт.
Комплексът включва 4 хотела и вили и предлага 5 и 4 звездно ниво на комфорт и сервиз. Въпреки европейското си изпълнение, външният вид на хотелите носи по-скоро традиционен характер и напомня за старинните български градове и манастири.
Курорт Дюни работи по системата “all inclusive” и за щастие, освен прекрасното многократно изхранване в няколкото ресторанти и барове, предоставя на туристите възможност не само да напълнеят, но и да отслабнат. Тук можете да плувате (има три плувни комплекса), да играете теннис и пинг-понг, да стреляте с лък, да играете аеробика и аква-аеробика, тай-бо, да карате колело, да играете волейбол, футбол, да тренирате сърфинг, фитнес и така нататък. На курорта има прекрасно организирана детска анимация, има детски басейни, площадки, детски дискотеки и мини-клубове с разнообразни програми. При желание може да оставите децата на аниматорите и да се заемете със собствената си красота — на вашите услуги са фризьорският салон, маникюр, педикюр, козметик и масажист


 


 

 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok