Златни пясъци

Златни пясъци Времето в Златни пясъци

Златни пясъци - най-големите морски курорти в България. Той се намира на 19 км. северно от град Варна, определян от всички пътеводители като морската столица на България. От варненското летище до курорта се стига за около 25 минути.

Просторния плаж (с ширина около 100 метра и дълъг около 5 километра) е известен с изобилие  на жълт (а не златен, въпреки очакванията) пясък.  Независимо от невероятното строителство през последните години и увеличилия се туристопоток, места на плажа все още се намират.  В курорта кипи денонощен купон: на всяка крачка има дискотеки, казина, клубове, караоке-барове, ресторанти и кафенета. 

Вечер две колони от  почернели от слънцето демонстранти с радостни лица бодро маршируват по направление север-юг и обратно по централната пешеходна алея между хотел Адмирал  и яхтеното пристанище. Туристите изглеждат весели и доволни, това пожелаваме и на вас. 

Всяко лято в края на месец май и началото на юни в Златни пясъци  се провежда фестивал, наречен Славянски венец. Деца от България, Русия, Украйна, Молдова, Беларус и други се надпреварват в пеене, танцуване, хореография, сценични изяви. Изградени са множество хотели, почивни бази, вили, магазини и заведения.


 


 


 


 

 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok