Слънчев Ден

Слънчев Ден Времето в Слънчев Ден

Слънчев ден е много спокойно, много тихо място, подходящо за възрастни хора и за почивка с малки деца. Курорт е прелестно място  където в много правилни пропорции е съчетано всичко необходимо за прекрасен летен отдих, и по-точно: залив с най-добрия в района на Варна пясъчен плаж и с най-прекрасните чадъри по нашето черноморие, великолепни, стоящи направо на брега хотели (те са четири – от 3 до 5 звезди), извори с хипертермална и суперполезна минерална вода, два закрити и три открити басейна, отлична балнеолечебна база (в хотелите “Палас” и “Марина”), ресторанти, магазини, детски площадки, анимационни програми за деца и възрастни, прекрасни изгреви и ароматен морски бриз.

Слънчев ден се намира на 10 км. от Варна (от летището се стига за около 25 минути) и е разположен в непосредствена близост от курорт Св.Св.Константин и Елена.


 


 

 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok