Елените

Елените Времето в Елените

 

Ваканционното селище Елените е разположено в красив залив на източните части на Стара планина на брега на Черно море и се явява своеобразно начало на Южното Черноморие. Намира се на 10 км южно от курорта Слънчев бряг и на 45 км от град Бургас. 

Елените е сравнително нов курорт, изграден за семейни почивки и клубен туризъм. Ваканционното селище е изградено от самостоятелни къщи-вили и луксозни хотели. 
Невероятната комбинация от планина и море, с изцяло южно изложение, гарантира много слънце и топлина заедно с вековната горска зеленина и спокойствие. Плажът на Елените се предпочита заради чистата плажна ивица, финия морски пясък и кристалната синя вода.
Ваканционно селище Елените е предпочитано място за почивка на море за всички, които търсят уют и спокойствие близо до природата.


 


 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok