Свети Влас

Святи Влас Времето в Святи Влас

Курортният комплекс Свети Влас е разположен в подножието на източните склонове на Стара планина на самия бряг на Черно море. Свети Влас е в северната част на залива, на който се намира курорта Слънчев бряг и е на разстояние 10 км от историческия град Несебър и 40 км от Бургас.

Курортното градче привлича с уникалното съчетание на чист планински въздух, мек морски климат и красива природа. Плажът е с изцяло южно изложение с фин златист пясък. 

Свети Влас е много популярен климатичен морски курорт, тъй като микроклимата тук е особено благоприятен за лечение на белодробни заболявания. Летните дни са не много горещи, а есента е дълга и топла.

През 2007 г. в Свети Влас е открито най-голямото яхтено пристанище в България, с капацитет от 300 яхти. Развит е яхтения туризъм.
Свети Влас е любимо място за почивка на море на много български и чуждестранни туристи.


 


 


 


 

∽ APARTHOTEL ∽


 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok