Хотели в Девин.

Devin Времето в Девин
 

Град Девин се намира в западните Родопи на височина 710 м това приказно място е заобиколено от вековни борови и смърчови гори. В курорта има много ресторанти, предлагащи богат избор от ястия от местната кухня, малки частни хотели и квартири за хора, стремящи се към здравословен начин на живот.

Благодарение на многобройните си минерални извори и здравословен климат, градът е един от най-добрите курорти на Балканския полуостров. Всички желаещи могат да посетят два модерни спа-комплекс и курортно селище, където се провеждат балнеолечение, калолечение, парафино-алкална терапия, кинезитерапия и физиотерапия. Девин вода се прилага при стомашно-чревни, жлъчни, чернодробни, бъбречни и урологични заболявания, както и при метаболитни, эндокринологических и кожни проблеми. Той също така се използва при заболявания на двигателната, нервната, половата и сърдечно-съдовата системи, както и за спорт и превенция. Освен бутилирана минерална вода, за което Девин е добре известно, най-голямата заслуга на този малък град са неговите минерални басейни и бани. Спа-хотел Devinl се намира в града и предлага открит термален басейн, отворен за посещения.

Девин също има исторически музей с колекция от експонати, които илюстрират фолклор на западните Родопи. Интересни места за посещение в Девине има Музей на историята на града и Църквата "Св. Йоан Рилски". Архитектурно-етнографския резерват "широка лъка" се намира на 21 км от града. Регион се включва в себе си една от най-красивите и очарователните части на Родопите, ждрелото Триград, както и на редица пещери: Дьявольското Гарло, ягодинската пещера, Харамийска и др


 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok