Екскурзия до Букурещ

Букурещ – стара и модерна столица на Румъния

/Еднодневна автобусна екскурзия до столицата на Румъния/

 

Не случайно Будапеща е наричана „Париж на Изтока“. Можете да прекарате прекрасен ден в един от световно известните минерални басейни – особено романтични през зимата, когато навън всичко е покрито със сняг. Можете също така да се насладите на залеза, а гледката към замъка и Парламента през нощта е особено красива. Поканете своята половинка на круиз по Дунава и се насладете на романтична вечеря.

buharest1

Нашата панорамна обиколка на Букурещ включва обиколка на града и посещение на уникалния Музей на румънски села. По време на маршрута се предлагат за спиране за снимки и свободно време за обяд и пазаруване.

Обзорна екскурзия на града с посещение на площад Унири, Университетския площад, булеварда на Авиаторите, Триумфалната Арка, булевард на Победата, площад Виктория, Атенеума, площада на Обединението, площада на Революцията, музея на изкуствата, Военния клуб, Историчесския музей, сградата на Парламента - една от най-големите административни сгради в света и пешеходен тур с посещение на Патриаршеския хълм и историческия център на Букурещ - Липскани; свободно време за обяд и шопинг. 

Посещение на музея на селото - най-големия музей на открито в Европа, разположен в прекрасен зелен парк по бреговете на езерото Херестрау. Този невероятен музей има колекция от 50 сгради, показващи архитектурата на селата в различни области на Румъния. Къщите със стръмни покриви, сламените колиби, вятърни мелници, дървени църкви пресъздават духа на румънското село.

 Панорамна обиколка на града, наречен „Малкия Париж“: Парламента – втората по големина сграда в света след Пентагона, Патриаршеската Катедрала, Атенеума, Националния театър, булевард и площад „Викторей“, Триумфалната арка, музея на Селото, Природонаучния музей. Свободно време. Вечерта в 18 часа отпътуване за България. 

 
 
 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok