За Турал Мениджмънт ЕООД

ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ДЕЙНОСТТА

 

Турал Мениджмънт ЕООД е основана през 1997 година и е регистриран туроператор с лиценз № РК- 01-6128. Член на БАТА.

Една от водещите български туристически компании с офиси в гр. Варна, кк Златнит пясъци, кк Слънчев бряг и гр. Банско. Персоналът на компанията наброява над 350 квалифицирани служители.

Компанията работи на туристическите пазари на България, Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Румъния, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Сърбия, Македония, Гърция, Турция и Израел.

От самото си основаване, компанията развива дейността си, отговаряйки на нарастващите изисквания на пазара и клиентите. Придобивайки опит и създавайки добри партньорски взаимоотношения в туристическата сфера, Турал Мениджмънт разви и успешна посредническа дейност. Компанията бързо се наложи на пазара за трудоустройство в България, чрез организиране на програми за студентска практика, съвместно с хотелски вериги от международно и европейско ниво като Кемпински, Грифид, Лион, Феста и др. През сезон „лято 2018“ компания Турал Мениджмънт помогна на над 1700 студенти успешно да преминат практиката си в реална търговска среда и в допълнение да получат финансова поддръжка. Турал Мениджмънт успя да създаде най-добрите условия за студентите, осигурявайки им безплатно настаняване и изхранване в рамките на практиката им, както и пълно или частично възстановяване на транспортните им разходи до България и обратно. В стремежа си към усъвършенстване на предлаганите услуги, през следващите сезони транспортът и застраховката ще бъдат безплатни за студентите, участващи в програмата. Наши партньори са едни от най-големите Университети на територията на Украйна.

Турал Мениджмънт развива и свой собствен хотелски бизнес, като под управлението на компания са четири хотела, разположени в два от най-големите курортни комплекси у нас – кк Златни пясъци и кк Св. Св. Константин и Елена:

Хотел ЧАЙКА 2* е разположен на територията на най-стария курорт по българското черноморие – Св. Св. Константин и Елена, на 30 м от плаж. Хотелът е на 3 етажа и разполага с 99 стандартни стаи и 3 апартамента.

1 2 3 4

 

Детски международен център АЛБАТРОС, в състава на който влизат: Хотел РОСИЦА 3* - разположен на 150 м от брега на морето, в парковата зона на кк Св. Св. Константин и Елена. Отдалечеността на хотела от пешеходната зона на курорта и от останалите хотели, осигуряват спокойствие, тишина и уют, което е от изключително значение за пребиваващите в хотела детски и младежки групи. Хотелът разполага с 95 тройни стаи и 3 апартамента. Голямо предимство на хотела е изграденият на територията му професионален плувен басейн с полу-олимпийски размери.

и Хотел ГЕОЛОГ 2* - разположен на 700 м от морския бряг, в закрита територия с площ от 140 дка. Хотелът разполага с 160 тройни стаи и 10 апартамента. На разположение на детските и младежки групи, пребиваващи в хотела са множество спортни площадки, басейн и др.

1 3 9

2

 

Хотел EXOTICA 3*  е разположен сред екзотична гора в местността „Чайка“, в непосредствена близост до плаж Кабакум (200 м) и на километър от Златни Пясъци. Местоположението на комплекса е идеална алтернатива както за семейства, така и за корпоративни клиенти, търсещи спокойствие и пълноценен отдих недалеч от сърцето на Варна, к.к. Златни пясъци и в близост до забележителности като Еко парк Златни пясъци, Аладжа Манастир, Ботаническата градина и двореца Евксиноград.

 

Компания Турал Мениджмънт разполага със собствени автобуси, микробуси и автомобили, които са в услуга както на туристите, така и на студентите-практиканти.

И не на последно място, Турал Мениджмънт вече 25 години осъществява туроператорска дейност, доказвайки се като доверен и успешен партньор за своите чуждестранни партньори от Украйна, Русия, Беларус, Молдова, Румъния, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Сърбия, Македония, Гърция, Турция и Израил, предлагайки огромно разнообразие от туристически услуги и места за настаняване и почивка.

 

logo venetc

 

 

Гордостта на компанията е, че тя се явява основен организатор на един от най-популярните международни фестивали за детско творчество и талант „СЛАВЯНСКИ ВЕНЕЦ“, включен в културния календар на Община Варна.

 

 

Компания Турал Мениджмънт, полагайки се на опита си в сферата на туристическия бранш, непрестанно се стреми към усъвършенстване, развивайки и допълвайки всяка една част от дейността си и винаги е готова да сподели знанията и опита си с бъдещи колеги и партньори!

 

Заедно ще покорим нови висини!

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok