Международен детски комплекс Албатрос  - Отель GEOLOG

 

 Международен детски комплекс Албатрос 

Комплексът се намира на разстояние 10 км от Варна, в курорта "Св. св. Константин и Елена ", 700 м от морето. Хотелският комплекс се простира на площ от 14 дка и е с незабравима гледка към Варненския залив и Ботаническата градина на града. Той има 160 тройни стаи и 10 апартамента. В просторният ресторант със 170 места може да се насладите на кулинарни ястия от националната кухня. Хотелът разполага с открит плувен басейн.  Денонощна охрана.  24 часа - лекарски кабинет.

ИНФРАСТРУКТУРА, РАЗВЛЕЧЕНИЕ И СПОРТ:

  - Открит басейн с минерална вода – с размери 25 на 10 м. (чадър,шезлонг – безплатно);

 - Универсална площадка – футболна и баскетболна, с размери 31 на 14 м., (изкуствена трева)

 -  2 волейболни площадки:

     21 на 12,8 м. - изкуствена трева

     15 на 7 м. - пясък;

 - Затворена танцувална зала с размери  7 на 6 метра. Облицовка - ламиниран паркет, огледала и пейки. Използване на залата е безплатно         за гостите на международния комплекс, съгласно графика на място с останалите ръководители на групи.

 - Лятна сцена със 150 места за публика;

 - 8 - 10 компютри с интернет достъп (срещу допълнително заплащане - ваучери на рецепция);

 - Затворена дискотека;

 - Тенис на маса - срещу доплащане;

 - Билярд - срещу доплащане;

 - Детска площадка - за деца до 10 години, люлки, пързалки;

 - Две класни стаи - за 25 души;

 - Wi-Fi - безплатно във фоайе; в стаята - срещу доплащане;

НАСТАНЯВАНЕ:

      Три и четири местно настаняване в  стандартни стаи, пет и шест местно настаняване вфамилни стаи и апартаменти.

    Във всички стаи има мокет / ламинат, бюро и огледало, климатик, нощни шкафчета, кабелна телевизия, хладилник, баня с тоалет, балкон.

ИЗХРАНВАНЕ – ПЕТ-КРАТНО:

Закуска - шведска маса: сладкиши, млечни продукти, колбаси, домати, краставици, масло, яйца, сирене, , спагети / макарони, корнфлейкс, конфитюр, мед, маслини, напитки (чай, плодови напитки, топло мляко, вода)

- Късна закуска до 10:00 часа - на шведска маса;

Вечеря - шведска маса: салати - 3 вида, 1 вид супа, 2 основни ястия с месо, 1 зеленчуково ястие, гарнитури, плодове или крем, напитки (чай, плодови напитки, топло мляко, вода);

Обяд - сладкиши или сандвичи, напитки (плодови напитки, вода);

Вечеря - шведска маса: салати - 3 вида, 1 вид супа, 2 основни ястия с месо, 1 зеленчуково ястие, гарнитури, плодове или крем, напитки (чай, плодови напитки, топло мляко, вода);

АНИМАЦИОННА ПРОГРАМА ЛЯТО

      Легендата за  смелия албатрос от първите дни потапя децата в магическия свят на Международния детски център, запознава с  обичаите и традициите на гостоприемната и приятелска страна.

Нашата анимационна програма е проектирана така, че пристигайки при нас, вие ще преоткриете себе си в една атмосфера на неограниченното детско творчество и въображение. Ние се опитваме да организираме работата си така, че дете на всяка възраст, да може да намери занимание и да му е интересно, да срещне много нови приятели, да научи нови песни, да се научи да танцува, да сътвори подарък със собствените си ръце, да вземе участие в спортни състезания и нови игри.

Нашите творчески работлиници помагат на децата да разкрият своя потенциал. И дори никога да не е пял, нито танцувал, нито рисувал, в нашия център може да се усъвършенстват всички тези области. Седмичният доклад на творческите ателиета позволява на децата да споделят своите умения с другите деца. Да се изяви на сцената с танц или песен. Да организира собствена  изложба или просто да отнесе със себе си като шедьовър сувенир, създаден със собствените си ръце.

Ние отделяме голямо внимание на спорта. На територията на нашият лагер са разположени детски площадки, които ние използваме не само за футбол, волейбол, баскетбол, но също така и за игри, забавни щафети и спортни турнири.

Нашата развлекателна програма ви позволява да избирате разнообразие от дейности,именно това което повече Ви  приляга на душата. Затова ние разделяме сутрешната анимацията на спорт- игри,щафети и дизайн (събиране на материали за работилниците, създаване на картини от пясък и така нататък.)

Дневната анимация предлага на децата занятия в творчески работилници, клубове и спортнисекции.

Спортни инструктори ще играят с децата на водна топка, ще проведат курсове по водна аеробика, ще ги научат на спортен дух в играта "Големите битки", ще организират турнири в различни спортове.

На децата, които обичат по тиха почивка, нашите аниматори ще предложат занимания в изобразителният кръг, където можете да научите не само основите художествени умения, но също така и да научат тайните на хартиенопластиката, грънчарство, рисуване по стъкло, моделиране на сценични костюми, изработване на изделия от естествени материали.

Опитен хореограф ще научи децата, да различават валс от полка, ще ги запознае с упражнения за разтягане на мускулатурата, ще помогне за съставяне на танц за представяне на сцена.

За по подвижни и активни деца, нашите аниматори организират игри, за намиране на "съкровищата на скитите" и да научат всички тайни на света. Всеки ден, нашата програма предлага на децата нови игри, на които след това могат да научат своите приятели у дома. Интелектуални гатанки и системни игри, които децата ще научат в лагера ще бъдат интересни дори на техните възрастни родители.

Кулминацията на натовареният ден в лагера става вечерното шоуто. На сцената се демонстрират постиженията за деня, обобщават се крайните резултати на  клубовете, и се награждават най-ярките "звезди" на Международния детски център.

Вечерната анимация всеки ден изненадва децата с  оригиналността на своята дейност. В репертоара на нашите водещи са интелектуални дуели, забавни конкурси и разбира се занимания с подготовка, където децата чрез  видео, танц или  песен  могат да покажат всичко, което са научили в лагера.

  Дневен график  на лагера.

07.30 - 08.00 – Събуждане. Сутрешни процедури. Гимнастика.

 08.00 - 12.00 – Закуска. Плаж. Сутрешна анимация.

 12.30 - 14.00 – Обяд.

 14.00 - 15.00 – Сън. Свободно време.

 15.00 - 16.00 – Следобедна закуска

 15.00 - 17.00 – Анимация в басейна и на спортните площадки

 17.00 - 18.00 – Занимания в работилниците за различни изкуства.

 18.00 - 20.00 – Вечеря. Подготвяне за вечерните мероприятия . Организационно събрание.

 20.00 - 21.30 – Вечерна анимация.

 21.30 - 22.30 – Дискотека.

 22.30 - 23.00 – Вечерни разкази за това как е преминал денят.

 23.00             – Нощувка

Допълнително в лагера работи и школа на изкуствата, където преподават професионални педагози.

 Школата работи в две направления: хореография / изучаване на танци-латино,салса/ и художество / изучаване на изобразително изкуство - рисуване, живопис/.

 

 

 

members

                                                       

Картина1

Финансовата помощ ще бъде използвана за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.
В резултат от изпълнението на процедурата предприятието, ще продължат дейността си и след приключване на проекта.

 

members (блг)

 

 

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok